BIS 2017

Van Eeckhoudt treft u ook dit jaar op de Bis beurs te Gent! Van 7 tot 15 oktober verwelkomen we u graag in paleis 2. Exact stand nummer delen we later nog mee.

Lees meer

Zuidzicht Hasselt

Van Eeckhoudt bouwde het zwembad voor fase 1 van het project Zuidzicht te Hasselt. Het gaat hierbij om een inox zwembad 7m x3m met een volledig ingewerkte glazen wand. Zo kan de toekomstige klant genieten van panoramisch zicht vanuit zijn eigen zwembad. Foto's van de...

Lees meer

The sky is the limit!

Weer een zwembad op de bovenste verdieping! Ons kunnen blijft niet onopgemerkt, ook voor het project Monastre te Brussel zal Van Eeckhoudt het zwembad leveren. Als extra een glazen wand verwerkt in de lange zijde.

Lees meer

Grootst automatisch terras tot nu toe!

60 Jaar ervaring in de machinebouw.. Sowieso één van onze grootste troeven! Duidelijk merkbaar in dit project. Niet alleen verzorgen we het inox zwembad + jacuzzi, hier bouwen we ook ons grootste automatische terras ooit. Maar liefst 15 x 7m! Dit terras is geheel...

Lees meer

Hebben we je geïnspireerd?

Ben je geïnspireerd door dit project of heb je plannen voor een soort gelijk project? Vul dan je gegevens in op het contactformulier en stel je vraag.
Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This